VoIP in Amersfoort

VoIP telefonie voor uw bedrijf of organisatie, hosted telefonie vanuit de cloud of via SIP op uw huidige centrale

Hosted VoIP | SIP Trunk

VoIP

VoIP in Amersfoort

Steeds meer bedrijven stappen over op Voice over IP. Voice over IP biedt verschillende voordelen waardoor het voor ondernemers een zeer gewenste oplossing is. Een VoIP oplossing bespaart u niet alleen veel geld maar biedt daarnaast ook veel meer functionaliteiten ten opzicht van traditionele telefonie. Een hosted VoIP oplossing kan precies naar de wens van uw bedrijf worden ingevuld door de flexibiliteit en schaalbaarheid die het met zich meebrengt.

VoIP is innovatief, duurzaam en biedt veel mogelijkheden om over te stappen. Voicedata heeft een Hosted VoIP oplossing en een telefooncentrale oplossing met SIP Trunks.

Het belangrijkste in de keuze voor een aanbieder is de betrouwbaarheid van het systeem en de daarbij behorende service en ondersteuning, Voicedata biedt voor de zakelijke gebruiker naast het best mogelijke VoIP platform een gratis professionele helpdesk en 24 x 7 calamiteitenservice, wat ongekend is in de telecomwereld.

Graag informeren wij u over de mogelijkheden op gebied van telefonie!

Ontvang geheel vrijblijvend meer informatie

Hosted VoIP

Hosted VoIP van Voicedata is geschikt voor alle soorten bedrijven. Voicedata heeft voor haar Hosted VoIP een eigen dienst ontwikkeld genaamd Managed Voice. Managed Voice van Voicedata is een moderne en een van de meest complete Hosted VoIP telefooncentrales die er bestaan. Wanneer u deze dienst bij ons afneemt geniet u van een kostenbesparing ten opzichte van een fysieke telefooncentrale, omdat bij Managed Voice alles via de Cloud geregeld wordt en hiervoor geen fysieke telefooncentrale meer nodig is. Ook zitten bij de Managed Voice zowel standaard functionaliteiten zoals doorschakeling, een online beheer portaal en nog veel meer. Daarnaast zijn er ook nog additionele functionaliteiten die u erbij kunt aanschaffen om de oplossing voor uw bedrijf zo compleet en perfect mogelijk in te richten.

SIP-trunk

Een SIP-trunk is een virtuele telefoonlijn. De lijn maakt gebruik van het internet om de ‘voice-pakketjes’ te versturen en te ontvangen. SIP-trunks worden vaak geconfigureerd in een fysieke telefooncentrale op locatie en worden door middel van deze trunks wordt de centrale rechtstreeks aangesloten op het telefonienetwerk van de provider. Het voordeel van een SIP-trunk is dat uw huidige configuratie en infrastructuur nauwelijks aangepast hoeft te worden, mits uw centrale geschikt is voor SIP. Uw telecompartner kan u ongetwijfeld voorzien van de juiste informatie, maar vaak is het bekijken van de naam van uw systeem al voldoende.

Heeft u vragen? Neem gerust contact op

Meer informatie